Køb en vibrator, som du kan have med på rejsen

Hvis du er en fan af vibratorer, så ved du helt sikkert godt, at ingen vibrator er helt ens. Grundlæggende er vibratorens funktion altid den samme. Den skal gennem bevægelse og vibration stimulere din klitoris eller din skede, så du opnår nydelse og helst også orgasme.

Men vibratorer kan fungere på mange forskellige måder. Nogle er nærmest små computere med masser af funktioner og indstillinger. Andre er helt simple og meget intuitive at bruge. Derfor varierer de selvfølgelig også i design og størrelse. Dog er en helt særlig variant af vibratorer den lille vibrator.

Fordelen ved en mindre vibrator

En lille vibrator er sjældent lille, fordi den mindre størrelse kan noget særligt. Her er der i højere grad tale om et praktisk hensyn, for en mindre vibrator fylder selvfølgelig heller ikke lige så meget. Derfor kan den nemmere være i natbordsskuffen, i håndtasken eller i skabet.

Mindre vibratorer kan faktisk også være gode, fordi de er mindre omfattende at bruge. Der er tit tale om et lille apparat, som nemt kan være i hånden. Derfor kan den bruges på samme måde, som du normalt ville bruge dine egne eller din partners hænder.

Tag din vibrator med dig

En helt åbenlys fordel ved netop denne type af vibrator er selvfølgelig også, at du kan have den med dig på ture ud af hjemmet. Når du skal rejse for en kortere periode, er det tit en god idé at pakke let. Derfor kan du ikke have meget med – men din mini vibrator kan der godt være plads til.

Ferie er en dejlig mulighed for at slappe af, og for dig betyder afslapning måske også tid til seksuel nydelse – enten på egen hånd eller sammen med din partner. Her er en mindre vibrator en perfekt måde at sikre dig, at du opnår dette mål.

Tænk over hygiejnen

Når du rejser med din vibrator, så bør du tænke over hygiejnen. Siden du skal bruge den på dine intime områder, skal den selvfølgelig være ren. Pak derfor altid din vibrator godt ind, når du rejser med den.

Skriv en kommentar